Tunteiden ja energioiden virtaus

Mitä minulle on tapahtumassa?  Miksi kärsin kirjoittajille tutusta tyhjän paperin/näytön syndroomasta, missä on kaikki upeat ajatukseni.  Tällaisia olen pohtinut muutaman viikon. En toki ole kirjailija, mutta kirjoittelen omaksi ilokseni ja aina tämä prosessi on ollut minulle hyvin helppoa.  Osa teksteistä on tietysti ihan roskis tavaraa -mutta itse prosessi on tärkeä ja usein tämän jälkeen olen saavuttanut  tasapainon, vaikka en tiennyt sitä edes etsiväni.

 

Kun tulee se tunne

Ilman perusteita ja suunnitelmia koemme välillä jonkin paikan tai ihmisen ”omaksemme”. Se tunne syntyy välittömästi, eikä sille löydy mitään perustetta.  Tunne syntyy paljon ennen tietoista ja järjellistä ajattelua, mutta saa sinut kuitenkin havahtumaan juuri siihen hetkeen. Tässä kokemuksessa värähtelevät erilaiset energiat ja intuitiot, jotka toimivat tietoista mieltäsi nopeammin. Ne antavat meille vastauksia, vaikka emme edes kysyneet mitään. Vastaus on usein tarkka ja nopea, mutta ei aina mieleinen, eikä edes luotettava. Tiedät varmaan tällaisen tilanteen kun näet ensikertaa jonkin ihmisen tai asian ja tämä tilanne saa sinut väreilemään, joko suuresta innostuksesta tai ahdistuksesta. Silloin tiedät, että kyseinen tila on täynnä energiaa, jonka mielesi sinulle tulkitsee, ilman järjellistä syytä.

 

Miten ja milloin voit sitten tähän tunteeseen luottaa? 

Kun kyseessä on ”sydämen ääni” se ilmaantuu ajatuksissa uudelleen ja uudelleen, silloin siihen kannattaa puuttua.  Tämä intuition viesti, on ravistellut jo ajatusmaailmaasi, kehoasi ja untasi. Itselleni, intuition viestit esiintyvät usein aavistuksina ja toistuvina. Tunnen jo paljon ennen oikeaa aikaa ja paikkaa, jonkin ”ravistelevan” ja nykyään tietoisesti jään odottamaan viestin muodostumista. Koska ihmismieli on niin taipuvainen siirtämään asioita syrjään, kirjoittelen näihin aavistuksiin liittyviä tilanteita ja tunteita itselleni ylös. Aikaisemmin jätin nämä aavistusviestit kokonaan huomioimatta ja uskon tämän johtuneen omasta kyvyttömyydestä ymmärtää, pelkotiloista ja oppimistani malleista.

 

Kuuntelemalla oppii

Intuitiota voi käyttää myös jonkin tilanteen tai asian ratkaisussa hyödyksi. Tärkeintä tässä oppimisen matkalla on avoimuus ja tietoinen läsnäolo (mindfulness). Tätä opettelen itse tällä hetkellä, kuuntelemalla oman kehon viestejä. Miltä mikäkin ratkaisu tuntuu, sillä intuition viesteihin sisältyy rauha, kirkkaus ja selkeys eli hyvä tunne, myös ikävissä asioissa.  Minä kuten varmasti moni muukin on sivuttanut selkeän ”sydämen äänen” liian pelottavana. Pelko saattaa olla suurempia esteitä, tässä hetkessä elämiselle ja energioiden huomaamiselle. Kun energiat ovat kohdallaan, on jotenkin helppo olla.

 

Onko tämä mielen ja elämän ”tähtitiedettä”?

Moni meistä käsittelee intuitiota epämääräisenä ja sattumanvaraisena, mielen juolahduksina sen enempää asiaa ja kokemusta miettimättä. Etenkin nyt kun näistä ”sydämen äänistä” kirjoitetaan ja puhutaan todella paljon. Vastaavia kokemuksia ja näkemyksiä esiintyy kun mietimme energiaa, siis sitä joka väreilee ihan kaikessa. On paljon helpompi ymmärtää ja hyväksyä kokonaisuus, joka perustuu tutkittuun tietoon, sanoihin, järkeen ja logiikkaan kun tunteisiin. Energiat ymmärrämme kokemuksen pohjalta.

 

Molempia aiheita tutkitaan jatkuvasti ja tulemme varmasti myös tällä alueella näkemään sekä kokemaan monenlaisia muutoksia elämämme ohjaustoiminnoissa. Kuunnellaan siis ” sydämen viestejä ja elämän energioita”, päivittäin. 

 

 

Heidi

 

 

 

 

ajatus, energia, hyvinvointi, hyväolo,intuitio, läsnäolo, minuus, mindfulness, mieli,onnellisuus, onni, rentous, sydän, sydämmen ääni, tasapaino